Αρχική   
 Προφίλ   
 Κατάλογος   
 Τρόποι Αποστολής   
 Τρόποι Πληρωμής   
 Επικοινωνία   
17/12/2017 17:33:44 

Τρόποι Αποστολής

Το koukles.gr σας αποστέλλει τις παραγγελίες σας με έναν από τους ακόλουθους τρόπους:

 

Με Εταιρία Ταχυμεταφοράς- Courier

Όπως είναι γνωστό τα περισσότερα είδη μας είναι μεγάλα σε όγκο και έχουν αρκετό βάρος. Έτσι δεν είναι συμφέρουσα για τον πελάτη η αποστολή τους με εταιρίες Courier. Παρόλα αυτά καταφέραμε να πάρουμε από μία γνωστή εταιρία Courier τη μεγαλύτερη έκπτωση (-50%) προς όφελος του πελάτη και έτσι θα χρεώνεστε την μισή αξία του κόστους μεταφορών με Courier.

Πιο συγκεκριμένα, για εμπορεύματα με ογκομετρικό βάρος έως 2kgs η χρέωση είναι στα 8,50€ με αντικαταβολή (+1,50€ για κάθε επιπλέον κιλό).

Διαφορετικά μπορείτε να καταθέσετε το ποσό της παραγγελίας σας και να σταλεί ελεύθερη, με χρέωση 6€ (για δέματα ογκομετρικού βάρους έως 2kgs).

Για δέματα μεγαλύτερου ογκομετρικού βάρους σας συνιστούμε να επικοινωνείτε πρώτα μαζί μας ή με την courier της επιλογής σας για να ενημερώνεστε για το κόστος της μεταφοράς.

 

Πως θα υπολογίσω το ογκομετρικό βάρος;

Το ογκομετρικό βάρος υπολογίζετε εάν πολλαπλασιάσουμε Μήκος x Ύψος x Πλάτος και τα διαιρέσουμε με το 5000. Αν υποθέσουμε για παράδειγμα ότι έχετε παραγγείλει μια κούκλα, οι διαστάσεις του κιβωτίου είναι 120x40x40cm. Το ογκομετρικό βάρος λοιπόν είναι 38,50 kgs.

 

Με Πρακτορεία Μεταφορών - Μεταφορική εταιρία

Για παραγγελίες εκτός Αττικής

Ως ο πιο συμφέρον τρόπος αποστολής προτείνεται ο γνωστός σε όλους μας με τα φορτηγά των εταιριών μεταφοράς (στον Κηφισό), τα οποία παραδίδουν συνήθως τα εμπορεύματα στους πελάτες την επόμενη εργάσιμη ημέρα (εξαιρούνται παραμεθόριες περιοχές κλπ.).

Αποτελεί δανική επιλογή για βαριά και ογκώδη αντικείμενα, μια και το κόστος αποστολής είναι πολύ χαμηλό σε σύγκριση με τον courier.

Η εταιρία μας αναλαμβάνει τη μεταφορά των εμπορευμάτων από την έδρα μας μέχρι και την έδρα της μεταφορικής στην Αθήνα εντελώς δωρεάν. Εσείς πληρώνετε το πρακτορείο μεταφορών για τη μεταφορά από την έδρα του μέχρι το χώρο σας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη μεταφορική σας ώστε να σας ενημερώσει για το ακριβές κόστος αποστολής.

Όλα τα προϊόντα ταξιδεύουν για λογαριασμό και υπό την ευθύνη του αγοραστή.

 

Με Μεταφορικά Μέσα της Εταιρίας μας

Αφορά αποκλειστικά παραδόσεις σε καταστήματα στην ευρύτερη περιοχή των Αθηνών (Αττική)

Η παραγγελία σας μπορεί να παραδοθεί στην έδρα σας με δικά μας μεταφορικά μέσα.

Τα δρομολόγια κανονίζονται συγκεκριμένες ημέρες ανά περιοχή. Ως χρόνο παράδοσης θα υπολογίζετε 2-5 εργάσιμες ημέρες, εφόσον βρίσκεστε εντός του δικτύου διανομής της εταιρίας μας.

Το ελάχιστο κόστος αποστολής ανέρχεται στα 8,50€ και υπολογίζεται ανάλογα με τον προορισμό και τη χρονική περίοδο. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να ενημερωθείτε για το ακριβές κόστος.

Για παραγγελίες άνω των 300€ παραδίδουμε τα εμπορεύματα στο κατάστημα σας εντελώς δωρεάν, χωρίς καμία χρέωση.

 

Παραλαβή απο την Έδρα μας

Επίσης, μπορείτε να έρθετε εσείς και να παραλάβετε από τα γραφεία της εταιρίας μας τα εμπορεύματα που έχετε παραγγείλει. Έτσι σας δίνετε η ευκαιρία να δείτε από κοντά όλη μας τη συλλογή.

 

 

Επιστροφές-Αλλαγές

Επιστοφές ή αλλαγές γίνονται εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αποστολής της παραγγελίας και εφόσον μας έχετε ενημερώσει νωρίτερα τηλεφωνικώς.

Το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία, αχρησιμοποίητο και να μην έχει ανοιχτεί. Ακόμη να συνοδεύεται από δικό σας Δελτίο Αποστολής-Επιστροφής.

Η επιστροφή μπορεί να γίνει με όποιον τρόπο επιλέξετε εσείς (πχ. μεταφορική εταιρία ή κάποια εταιρία courier) και τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά εσάς.

Στα προϊόντα που είναι σε προσφορά (προϊόντα με την ένδειξη "special price", "special offer", "package deals", "sale", "οικονομική σειρά" κτλ.) δεν γίνεται δεκτή η αλλαγή ή η επιστοφή τους.


 
Loading...